Bijles Overig

Bijles Wiscat, Nask of Opfriscursus

  • Studeert u aan de PABO en heeft u extra steun nodig om de door het Cito opgestelde Wiscat toets te halen? Wilt u graag onder begeleiding allerlei verschillende rekenkundige vraagstukken doorlopen? Ook hiermee heb ik verschillende volwassenen geholpen en kunt u bij mij terecht voor hulp.
  • Heeft uw zoon/dochter niet zozeer behoeft aan wiskunde of rekenbijles maar vindt hij/zij onderwerpen zoals krachten en elektriciteit wel lastig? De afgelopen jaren heb ik ook vele leerlingen geholpen met natuur en scheikunde. Daarom kunt u ook hiervoor bij mij terecht als uw puber op de onderbouw zit of Nask als VMBO examenonderdeel heeft.
  • Begin jij een aan een nieuw studie en is het toch wel een paar jaren geleden dat je voor je middelbare school examen wiskunde bent geslaagd? Of begint u aan een vervolgstudie waar opeens de beheersing van algebra of calculus van u gewenst wordt? Ook hiervoor bent u bij pibijles aan het goede adres.
  • Als afgestudeerd theoretisch filosoof heb ik vooral ook kennis van logica. Ben u ge├»nteresseerd in de grondslagen van geldige argumentatie? Dan kan ik u het een en ander uitleggen over propositie, predicaten en modale logica.

Meer informatie over de tarieven van deze bijlessen vindt u hier.

Voor interessante en leuke wiskundige informatie kunt u mijn blog en de grafisch uitgewerkte wiskundige bewijzen bekijken.

Zie voor bijles rekenen, wiskunde of studiecoaching.

Share Button