online training

WisCAT en GMAT

Voor wie?

De WisCAT is een verplichte rekentoets voor pabostudenten. Het is een computergestuurde, adaptieve toets. Dat wil zeggen dat de vragen in de toets zich steeds aanpassen naar het niveau en de vaardigheid van de student. Als student krijg je in totaal drie kansen om met deze toets te laten zien dat je voldoet aan de landelijk vastgestelde norm voor rekenen. 

De GMAT (Graduate Management Admission Test) is een toets die wordt gehanteerd bij veel bedrijfskundige opleidingen. De toets meet onder andere wiskundige en analytische vaardigheden. 

Studenten die de WisCAT of GMAT moeten maken, kunnen bij mij terecht voor individuele online training. We kunnen specifieke onderdelen van de toetsen bespreken, bijvoorbeeld aan de hand van oefententamens. Of we kunnen alle onderdelen gezamenlijk doorlopen.  

Waar en wanneer

Ik geef de online trainingen voor WisCAT en GMAT op woensdag- en donderdagmiddag tussen 12:00 uur en 18:00. Met de student maak ik een afspraak voor een vaste tijd. 

Kosten en aanmelden

€37,50 voor een training van een uur. Betaling gaat per periode van vijf weken. Aanmelden kan door te mailen naar info@pi-bijles.nl.

Afmelden bij ziekte minstens 24 uur van tevoren. Bij later afmelden wordt de bijles voor de helft in rekening gebracht. Niet afgemeld? Dan wordt de hele bijles in rekening gebracht.

Contactgegevens

Pieter Booij

Pi Bijles & Coaching

KvK-nummer:

tel: 06 81 29 18 92

e-mail: info@pi-bijles.nl

 

© Pi Bijles en Coaching

Websitedesign en websiteteksten door Heleen Janssens www.schoonschrift.com

Iconen van platonic solids door Tim Janssens www.timjanssens.nl 

Instagram

Share Button